Esőmanók Tábor II.

2024-07-30

Esőmanók Tábor II.

Szekszárd EGYMI2024.06.29-08.02.

 
 

A mai nappal elkezdődött az idei évünk második tábora, amibe azok az autizmussal élő gyerekek érkeztek, akik gyógypedagógiai intézményekbe járnak. Többségük nem- vagy alig beszél, nagyobb támogatású szükségletű. Éppen ezért minden gyermek mellett van 1 fő táboroztató (gyógypedagógus, gyógypedagógiai asszisztens, pszichológus hallgató). Mi már nagyon vártuk ezt a tábort.

A gyerekek mindegyikének vizuális mappát készítettünk, amit elektronikusan is elküldtünk a szülőknek, hogy mát otthon át tudják nézni gyermekükkel, hova fognak jönni, ott kikkel fognak találkozni és hogy melyik nap mi fog történni velük, mi lesz a program (mindenről sok kép). Ma reggel pedig mindenki megkapta a sajátját.

“A tábor első napjának reggelén a Szekszárdi EGYMI- ben gyülekezetünk, ismerkedtünk, örvendeztünk a rég nem látott arcoknak.
A délelőttöt az osztályteremben és az udvaron töltöttük. Vizuális segítséggel átbeszéltük a mai nap programját, majd tízórai után Perecz Viktor és személyi segítő kutyája látogatott el hozzánk, és egy jót játszottunk, ügyeskedtünk együtt velük.
Az ízletes ebédünket már Tolnán, a Hámori étteremben fogyasztottuk el, ahonnan Domboriba vezetett az utunk egy frissítő strandolásra, közös fagyizásra.
Az első napunk remek hangulatban telt, izgatottan várjuk a folytatást!
Holnap folyt.köv.

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika