VIBE Jótékonysági Zenés Piknik

2024.08.10

VIBE Jótékonysági Zenés Piknik

2024 augusztus 10.
Németh János Pincészet
 

 
 

A hétvégén (2024.08.10.) Németh János Pincészetnél zajlott le a VIBE Jótékonysági Zenés Piknik, ahol az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesületnek gyűjtöttek adományokat.

A nyári nagy melegben igazán hangulatos volt a domboldalon, a diófák adta árnyas asztaloknál ülve, jókat beszélgetni, miközben finom borokat írhattak a különlegesen kék színű boros poharakból a vendégek, ínycsiklandó hideg tálról falatozgathattak, háttérben igényes elektronikus zenéket hallgathattak, nézhettük meg a csodás naplementét. 

Akinek kedve volt, emlékbe vásárolhatott a kézműves ékszerekből és makramékból.
A csodás pikniknek köszönhetően 225.000- Ft adomány gyűlt össze, amit a szervezők már el is utaltak az egyesület számlájára. Az összegyűlt összegből az Esőmanók Egyesület, a Szekszárdi EGYMI három olyan osztályát szeretné támogatni, melyek tanulóinak létszáma 80-100%-ban autizmussal élő gyermek. Az egyesület elnökségének döntése alapján, mind a három osztàly használatra kap az egyesülettől 1-1 színes nyomtatót és hozzá való fekete-fehér, illetve színes patronokat, 1-1 laminálógépet és lamináló fóliákat, 1-1 vágó gépet, és minden gyereknek 1-1 db spirális vázlat füzetet Személyes naplójuk készítéséhez. A fentiekben felsorolt eszközökre az autizmussal élők fejlesztéséhez szükséges vizuális támogatások elkészítéséhez, napi használatához szeretne az Esőmanók Egyesület hozzájárulni. És ha az összegyűlt összeg nem fedezné ezek teljes költségét, akkor az Esőmanók Egyesület korrábbi adományokból kiegészíti, hogy minden gyerek részesülhessen ebben a támogatásban.
Az Esőmanók Tolna Megyei Autistákért Egyesület HÁLÁSAN KÖSZÖNI MINDENKINEK aki eljött vagy valamilyen módon adományt küldött!!!! És hálásan köszönjük az ötletet a Canaan Concept Beauty Canaan Concept Beauty Store és szervezést és az igényes zenét Vibe nak! Georgina Palástinak.
Palkó-Steindl Erikának és Kovàcs Kovács Lászlónak! A fantasztikusan hangulatos helyet, a finom borokat és kedves kiszolgálást Németh János Pincészetnek! És a csodás termékeket és adományt a Ziamakrame-nak!

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika