Esőmanók Autodisták Klub

2024.09.20

Esőmanók Autodisták Klub tagjai is találkoztak a nyár után
2024.09.20. – Péntek

 
 

A találkozóról beszámolót az új csoport felelős, Vámosi Zsófia írta. Fogadjátok sok szeretettel:
Egy kellemes délutánt tölthettünk együtt az első foglalkozásunkon, melyen nagy szerepet kapott az ismerkedés, a társasjátékok, ám egy kicsit a búcsúzkodás is. Hiszen a csoport eddigi felelőse, Gulácsi Reniéknél a nyáron pici baba érkezett, és így jelenleg nem tudja tovább vállalni a csapatot.
Meg is ragadnàm itt is az alkalmat, Vámosi Zsófia Ágnes logopédus-gyógypedagógus vagyok, s ettől a tanévtől kaptam lehetőséget, hogy egy szuper csapat tagja legyek. Minden hónapban összegyűlünk és egy klubfoglalkozás keretén belül találkozunk, ezen az első alkalmon kihasználtuk a szüreti fesztivál adottságait, és dodzsemezésre is sor került. A fiúk szerintem nagyon jól érezték magukat, úgy gondolom, ha lehetőség lett volna még sokáig maradunk, ebben az „ütköző zónában.” Végig néztük a fesztivál sátrait, és magunkba szívtuk a forgatagnak a hangulatát.
A pénteki találkozón sajnos betegség miatt nem tudott részt venni a csapat egyik tagja. És ha minden igaz, akkor a következő alkalommal + egy új taggal is bővül a csapat.
Köszönjük szépen Zsófi, hogy a táboroztatás után a havi rendszeres munkánkban is szerepet vállaltál!

Letölthető fájlok

Név Méret

© szabika